تبیین معیار ارزش افزوده اقتصادی در زنجیره تولید خرمای طیب
خرما از محصولات مهمی است که می توان با گسترش صنایع فرآوری و تبدیلی مرتبط با آن، ارزش افزوده بیش تر، اشتغال مناسب در مناطق خرما خیز را تضمین کرد. خرمای طیب، و به طور کلی غذای طیب غذایی پاک و تکوینی است و با ساختار بدن هماهنگی کامل دارد. مطابقت با ذائقه، داشتن اثر مفید و سازنده برای جسم و روح و نداشتن اثر مضر و تخریبی از جمله ویژگی های دیگر غذای طیب می باشد. واژه طیب به عنوان یک صفت کیفی برای موضوعات متعددی در قرآن مجید مورد استفاده قرار گرفته است. برکت یکی از اصول مبنایی طیب است . هدف این اصل بررسی الزاماتی است که اثرگذاری های محصول و کسب و کار را فراتر از حد معمول تضمین می نماید. یکی از مولفه های این اصل، ایجاد ارزش افزوده اقتصادی در زنجیره تولید محصول می باشد . در این مقاله به بررسی معیارهای ارزش افزوده اقتصادی از جمله بهبود استراتژی برند، شبکه فروش، ارزش معادل واردات و ارزش رقابتی ایجاد شده در زنجیره تولید خرمای طیب پرداخته شده است.
دیدگاهتان را بنویسید