بررسی چالش های تولید گندم در مزرعه در راستای افزایش کیفیت محصول
غالت از اولین غذاهاي شناخته شده بشر هستند که از زمانهاي بسیار کهن تا کنون همواره نقش بسیار مهمی در اقتصاد و تغذیه مردم دنیا به ویژه کشورهاي درحال توسعه داشته است و به همین جهت سمبل غلات یعنی گندم و نان حاصل از آن همواره در میان مذاهب و فرهنگهاي مختلف دنیا، از قداست و منزلت ارزندهاي برخوردار بوده است. میتوان گفت نان فراگیرترین محصول غذایی در سفره مردم جهان بوده و نماد برکت محسوب میگردد و در بین مواد غذایی از احترام و جایگاه خاصی برخوردار است. یکی از لزوم تحقق اهداف و سیاستهاي ملی در زمینه خودکفایی گندم و تداوم آن، بررسی چالشهاي موجود در مراحل مختلف تولید و برداشت گندم و تلاش براي مرتفع ساختن این معضلات و مشکلات است. لذا یکی از هدفهاي مهم ایران توانمندي و فراهم ساختن بستر لازم براي برخورد فعال با مسئله تولید پایدار و تأمین گندم موردنیاز کشور با بهرهگیري از فنآوري نوین نسبت به افزایش تولید در حد نیاز کشور میباشد. در این مطالعه تحلیلی، چالشهاي موجود در زمینه تولید گندم در مزرعه در مراحل مختلف داشت، برداشت و پس از برداشت و همچنین مشکلات موجود از نظر عوامل محیطی و انسانی بررسی شده و راهکارهایی عملی براي کاهش و رفع این مشکلات و افزایش تولید گندم با کیفیت ارائه شد.
بررسی چالش های تولید گندم در مزرعه در راستای افزایش کیفیت محصول
دیدگاهتان را بنویسید