بررسی بازار خرمای طیب
غذای طیب غذایی است که همه ی ویژگی های برتر یک محصول را دارد. این نوع غذا باید حلال، سالم ، لذیذ، دارای اصالت در مواد اولیه، فرآیند و محصول نهایی، جذابیت در بسته بندی و با ارزش غذایی و اقتصادی مطلوب باشد. خرما نیز به عنوان یک محصول با ارزش غذایی زیاد و موثر در تأمین امنیت غذایی بخصوص در مناطق محروم، باید دارای این ویژگی های ممتاز باشد. از جمله این ویژگی ها که تاثیر زیادی در سلامت خرما دارد ارگانیک بودن آن است. اما این نوع خرما به دلایل متعدد هنوز جایگاه واقعی خود را در عرصه تولید و بازار به دست نیاورده است. با این وجود اهمیت سالم بودن غذا برای انسان جدی است که آینده ای روش را برای این نوع محصولات نشان می دهد. در این مقاله سعی شده است میان عرضه، تقاضا و بازده اقتصادی خرما در ایران، کشورهای منطقه و سایر کشورهای جهان مورد مقایسه، بررسی و تحلیل قرار گیرد.
دیدگاهتان را بنویسید